Taxaties

Uw makelaar voor een snelle, deskundige taxatie

Du Buf Makelaardij is sterk in het uitvoeren van nauwkeurige woningtaxaties in de regio Oostvoorne, Rockanje, Brielle, Hellevoetsluis en Vierpolders. Een taxatierapport kan dienen voor verschillende doeleinden. 

Vaak is het voor de financiering van een verbouwing of het afsluiten of oversluiten van een hypotheek, maar ook voor de WOZ-waarde of een boedelscheiding kan een taxatie noodzakelijk zijn.

Een woning heeft veel verschillende waarden. Voor kopers en verkopers telt de verkoopwaarde. Als het over verzekeringen gaat, dan spreekt men over de herbouwwaarde, terwijl voor een bank of hypotheekverstrekker de executiewaarde van belang is. De belastingdienst daarentegen kijkt weer naar de waarde in het economisch verkeer. Bij het taxeren van de woning worden deze waarden afzonderlijk berekend en in het taxatierapport vermeld.

Prijzen

Een gevalideerd taxatierapport maken wij al op vanaf € 375,- inclusief BTW. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 0181-483302. 

iValidatie

De focus is om waarde toe te voegen als onafhankelijk en transparant validatieinstituut bij het valideren van taxatierapporten. Wij streven naar toegevoegde waarde voor alle betrokken partijen in het proces zoals de taxateur en de hypotheekverstrekker, de hypotheekverstrekker en het WEW.

Wilt u meer weten over het taxeren van uw huis?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie?