Rebecca Kruikhofje , Oostvoorne

verkocht

Omschrijving

Een schitterende woonlocatie in het centrum van Oostvoorne, omringd door prachtige natuurgebieden!!

Het karakteristieke van deze woningbouwlocatie is de intimiteit van het woonerf en de natuurlijke woonomgeving waarin de vrijstaande woning kan worden gerealiseerd. Middenin deze zichtbare luxe en al... lees meer

Een schitterende woonlocatie in het centrum van Oostvoorne, omringd door prachtige natuurgebieden!!

Het karakteristieke van deze woningbouwlocatie is de intimiteit van het woonerf en de natuurlijke woonomgeving waarin de vrijstaande woning kan worden gerealiseerd. Middenin deze zichtbare luxe en alle voorzieningen op loopafstand, zorgt ervoor dat dit één van de meest aantrekkelijke woonlocaties van Westvoorne is.

Vanaf de Noordweg wordt het hofje ontsloten middels een royale oprijlaan. Met ruime afstand van de doorgaande wegen ontstaat een intiem woonerf waar het prettig en veilig wonen is. De bezoekers parkeren aan het begin van het woonerf en de bewoners hebben alle ruimte op eigen terrein om twee auto's naast elkaar te parkeren.

Kavel 6 is beschikbaar en heeft een perceel grootte van 1025 m², aan de achterzijde loopt het vloeiend over in een prachtige waterpartij.
De maximale bebouwingsoppervlakte is: 289 m²
Maximale goothoogte is 4 meter
Maximale nokhoogte is 10 meter

Indien u liever een platte woning woning bouwt is de maximale hoogte 6 meter

U heeft alle vrijheid. Hierdoor krijgt de woning haar eigen verleidelijke karakter en unieke identiteit. U kunt straks genieten van een comfortabele woning met een persoonlijke touch.

De vraagprijs is V.O.N. dit houdt in dat de huidige eigenaar de 6% overdrachtsbelasting betaald en de leveringsakte bij de notaris.

Voor meer informatie en de bouwmogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Locatie

Contact opnemen