Bouwnummer 14 , Oostvoorne

prijs op aanvraag

Omschrijving

Genieten van mooi wonen en vorstelijk leven!

In de Middeleeuwen werden de eigendommen van de regerende vorst ''vroon'' genoemd. Hieraan dankt ook het voormalige eiland Voorne haar naam. Geen wonder dat een dorp in het westen van dit voormalige eiland de naam Oostvoorne of Westvoorne draagt. Hier pa... lees meer

Genieten van mooi wonen en vorstelijk leven!

In de Middeleeuwen werden de eigendommen van de regerende vorst ''vroon'' genoemd. Hieraan dankt ook het voormalige eiland Voorne haar naam. Geen wonder dat een dorp in het westen van dit voormalige eiland de naam Oostvoorne of Westvoorne draagt. Hier past dan ook uitstekend een nieuwbouwplan met prachtige duurzame woningen.

Vroon Apart ademt de sfeer van het tuindorp uit de jaren dertig, dit was ook het uitgangspunt voor het ontwerp van deze nieuwe wijk. Er worden 14 bungalows en 4 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd binnen dit project!

Of u nu kiest voor een prachtige bungalow of een royale twee-onder-1-kapwoning, alle woningen worden energiezuinig gebouwd en voldoen aan de eisen van morgen. Groen, veilig en energieneutraal.

Bij de bungalows heeft u de optie Nul op de Meter (NOM) voor slechts € 19.600,-
We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen: het Nul op de Meter concept. Alle bungalows in het plan Vroon Apart krijgen dan ook een NOM-optie. Deze zorgt ervoor dat je als bewoner van een optimaal wooncomfort geniet tegen een lagere prijs. Want duurzaamheid kan vandaag de dag economisch verantwoord worden gerealiseerd. Je draagt zo bij aan een betere en schonere leefomgeving, terwijl je geniet van een mooi huis met bijna geen energielasten.
Het NOM-concept bestaat uit:
- Maatregelen om energieverbruik te beperken (bouwkundig en innovatieve schil met hoge luchtdichtheid)
- Warmte- en koudeopslag in de bodem met warmtepomp
- Opwekken van elektriciteit met all black zonnepanelen
- Vloerverwarming- en koelsysteem in alle verblijfsruimten
- Gebalanceerd ventilatiesysteem
- HR ++ glas.

Op bladzijde 12 van de brochure kunt u alles lezen over het NOM-concept en voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Indeling Bungalow met Carport.
De bungalow is zo ingedeeld dat de woonruimte aan de achterzijde van de woning zit. Aan de voorzijde heeft u de toiletruimte, een ruime slaapkamer en de berging met onder andere de aansluiting voor de wasmachine en droger. In het 'midden' van de woning bevinden zich eveneens een royale slaapkamer en de badkamer. Aan de achterzijde van de woning heeft u de royale woonkamer met open keuken. De woonkamer is heerlijk ruim door onder andere de hoge plafonds van 3.25m.

Voor meer informatie over dit project, nodigen wij u uit bij ons op het kantoor in Oostvoorne.

DISCLAIMER
De inhoud van dit project is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en is bedoeld als sfeerimpressie om u een indruk van de woningen en woonomgeving te geven. De teksten, maatvoering en artist impressions zijn indicatief, hieraan kunnen geen juridische rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 459.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
bungalow
Type woonhuis
geschakelde woning
Bouwvorm
nieuwbouw

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Streetview

Locatie

Contact opnemen