Thuis in uw huis
schrijf u in!
banner overlay

Du Buf Makelaardij in Oostvoorne

Logo_Leuksteondernemer2015

 

Uw NVM makelaar voor de regio Oostvoorne, Rockanje, Brielle, Hellevoetsluis, Zwartewaal, Vierpolders en Rozenburg

Bent u op zoek naar een ervaren makelaar voor het verkopen of verhuren van uw huis, een gedegen taxatierapport, een huurwoning of deskundig advies bij aankoop van uw nieuwe huis? Dan bent u bij Du Buf Makelaardij in Oostvoorne aan het juiste adres.


Stem nu op Esther Rietdijk voor de leukste ondernemer van het jaar, in de gemeente Westvoorne, en maak kans op leuke prijzen!!! 

U kunt uw stem uitbrengen via de onderstaande link:

http://www.leuksteondernemer.nl/home

Voor iedere stem waarbij toestemming gegeven wordt om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen (dit is natuurlijk niet verplicht) wordt er door de verkiezing € 0,05 gedoneerd aan KiKa.
Ook voor iedere stem die per SMS wordt uitgebracht gaat de opbrengst naar KiKa. 

Nog meer reden om op Esther te stemmen!!!


Al jarenlang is Du Buf Makelaardij een vertrouwde naam in de regio Voorne-Putten. Naast professionaliteit en verstand van zaken zijn vooral persoonlijke aandacht, heldere communicatie en een pro-actieve instelling de kernwaarden waarmee ons makelaarskantoor zich onderscheidt. Een bewezen staat van dienst met een mooi portfolio van verkochte woningen en tevreden opdrachtgevers zijn onze trots. Ons werkgebied bestrijkt het rayon Oostvoorne, Rockanje, Brielle, Hellevoetsluis, Zwartewaal, Vierpolders en Rozenburg.

Wilt u meer weten over wat Du Buf Makelaardij voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij geven u graag meer informatie.

Recent in de verkoop